Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.30: 

Mandag 20. november
Røkt svinekam
Røkt torsk
Stuet selleri
Eplesidersaus og kokt potet
Karamellpudding

Tirsdag 21. november
Pestobakt lange
Greske lammekjøttboller
Bulgursalat og yoghurtdressing
Fruktsalat, myntehonning og kesam

Onsdag 22. november
Lammefrikassé
Bouillabaisse
Kokt potet
Klippekrans

Torsdag 23. november
Kyllinglår
Ørretfilet
Erter, gulrøtter
Sennepsaus og stekt potet
Ostekake

Fredag 24. november
Elgstek, viltsaus
Selleri og potetpuré
Gulrøtter og tyttebær
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 20. november
Seibiff med løk, råkost og kokt potet
Skogsbær med varm sjokoladesaus

Tirsdag 21. november
Helstekt svinekam fylt med svisker, grønnsaker, fløtesaus og hasselbackpotet
Tomatsuppe

Onsdag 22. november
Bakt tosk med soltørket tomat, bacon og potetmos
Bringebærformasj

Torsdag 23. november
Moussaka med gresk salat og brød
Karamellkake

Fredag 24. november
Fritert kylling, salat og stekt potet
Dessert


Stavern kl. 16.00 - 18.30: 

Mandag 20. november
Svinestek med rosenkål og tyttebær

Tirsdag 21. november
Bacalao

Onsdag 22. november
Lammefrikassé

Torsdag 23. november
Ovnsbakt laks med permesan og pesto, tomatsalat og tagliatelle

Fredag 24. november
Svinecshnitzel med erter, løk, bacon og brunet smør

 

 

Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |