Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 18. september
Skinkebiff, soppstuing og aspargesbønner
Røye, agurksalat, rømme og persillepotet
Banankake med krem og sjokoladesaus

Tirsdag 19. september
Benløse fugler, ertestuing, tyttebær og brun saus
Seibiff og kokt potet
Tilslørte bondepiker

Onsdag 20. september
Laks tandoori
Kylling  tandoori
Ris
Fruktsalat, yoghurt og honning

Torsdag 21. september
Raspeballer, saltkjøtt og rotmos
Lettsaltet torsk, bacon og kokt potet
Gelè med vaniljesaus

Fredag 22. september
Storfe ytrefilet, fløtepoteter og rødvinsjy
Dessert 

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 18. september
Helstekt svinenakke, ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpuré og kremet sennepssaus
Spinatsuppe

Tirsdag 19. september
Laks med karri og kokos, grønnsaker og ris
Tropisk fruktsalat

Onsdag 20. september
Brassert oksestek, dampede grønnsaker, stekte potet og peppersaus
Panna cotta med lime

Torsdag 21. september
Marokkansk kylling gryte med cous cous og salat
Banankake med sjokolade

Fredag 22. september
Scampi med risotto
Dessert

 

Stavern kl. 16.00 - 18.30:

Mandag 18. september
Nakkekoteletter med honning, lime og soya

Tirsdag 19. september
Lettsaltet torsk med baconfett og ertepurè

Onsdag 20. september
Ertesuppe med salt svineknoke, kålrotmos og pannekaker

Torsdag 21. september
Asiainspirert laks med stekt ris

Fredag 22. september
Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og urtesjy


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |